“CARPACCIO d’Impala” a Sud-àfrica?

shapeimage_5

“Singuita Sweni Lodge” és membre de “Relais Chateaux” i té un nivell superior a més d’una estrella Michelin.

El seu personal multi ètnic ha rebut formació a las millors escoles de turisme d’Europa  i “trainig” a tristel-lats com Blumental, Ferran o Juan Marí.

Ens ha ofert talls selectes de tota mena de cabretes salvatges del Kruger, boníssims….

No se si intentar analitzar el per què la majoria dels companys de taula han rebutjat aquets plats excel-lents?

Si els i haguessin dit que era cabirol caçat per un amic al Pirineu, alguns (no tants) tampoc l’haguèssin provat, la veritat és que podia passar perfectament per xai de Meranges i aqest ultim no l’hauríen rebutjat.

Som al tema dels atavismens etnològics referents al menjar. Em costa d’entendrels.

Les coses bones que la gent es perd!

shapeimage_6

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *