50 best

World’s 50 Best Restaurants from “Restaurant Magazine”

JOAN ROCA

Toni, moderador, escolta amb atenció Joan (nº 1), que està magnífic. The Alimentaria Experience, GSR

SUBIJANA

Subijana i Escribà

MASSIMO BOTURA

Massimo B. (nº 3) (JAMÁS ha sido realmente un nº1)

Mirazur. Menton France. (nº4)

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Exevarri (nº 6). Aquí guarda el seu preuat secret de les angules a la brassa – L’estri secret em tapa la cara.

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Andoni Luis Aduriz, llegó a (nº 6), ahora en lento declive, acompañado de dos nº 1.

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Narisawa. Tokyo (nº8) también en lento declive ahora (nº22).

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Juan Mari hauría de continuar sent (nº 8). Amb una Damm a la mà, bodega 1900.

Eduard Xatruch – Disfrutar (nº 16) Biggest jump up.

MI ACURIO

L’Amic Gastón (nº 14->39) explicant-me per qué no ens va rebre quan varem visitar el seu restaurant a Lima. (No anavem amb la companyia adecuada)

ENEKO 26 Azurmendi Larrabetzu

Eneko (nº 26) Azurmendi Larrabetzu

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Nihonryori RyuGin (nº 29)

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Berasategui (nº 35)

Septime, one of the best, was the (nº35) now it is (nº40). District 11 (Bastille).

Cheapest restaurant in the list (42€ Menu). We didn’t see the name of the restaurant in the facade.

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Amb André Chiang (nº 46) al seu restaurant de Singapore

Astrance (nº 52) menú quadriculat i fan esperar una mica massa.

Amb Richard Ekkebus al Amber, Hong Kong (nº7 Asia 2018)

Jasean Alija – Nerua (nº57) al 2018

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Jasean Alija – Nerua  quan era el (nº 68)

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QUAY, Sidney (nº 58) Oct 6th 2016. El xef era a Donostia a la Gastronomika

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Daniel (nº71) New York, USA

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Alex Altala (nº 16) D.O.M. Actualmente el (nº30) quizás más ajustado a la realidad.

Bombana – Otto e Mezzo (nº13 Asia 2018)

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Tae Hwan Ryu at Ryunique, Seoul (nº27 Asia 2016)

SUHRING, Bangkok (nº4 Asia 2017)

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César Ramirez at “Chef’s Table At Brookliyn Fare” (nº81) no l’hi veig més recorregut.

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Eleven Madison Park (nº3) Overvalued. Now (nº4) and probably going down.

noma sol

Redzepi (nº 93), mai hi es. (siempre está de viaje) Trasladado a nuevo local.