50 best

World’s 50 Best Restaurants from “Restaurant Magazine”

JOAN ROCA

Toni, moderador, escolta amb atenció Joan (nº 1), que està magnífic. The Alimentaria Experience, GSR

SUBIJANA

Subijana i Escribà

MASSIMO BOTURA

Massimo B. (nº 3)

Mirazur. Menton France. (nº4)

shapeimage_83

Exevarri (nº 6). Aquí guarda el seu preuat secret de les angules a la brassa – L’estri secret em tapa la cara.

TONI E JR ROSER IMG_1092

Andoni Luis Aduriz (nº 6) acompanyat de dos nº 1

narisava (3)

Narisawa. Tokyo (nº8)

DSC_2272

Juan Mari (nº 8) amb una Damm a la mà bodega 1900

MI ACURIO

L’Amic Gastón (nº 14) explicant-me per qué no ens va rebre quan varem visitar el seu restaurant a Lima. (No anavem amb la companya adecuada)

ENEKO 26 Azurmendi Larrabetzu

Eneko (nº 26) Azurmendi Larrabetzu

a la puerta de ruy gin IMG_4761

Nihonryori RyuGin (nº 29)

berasategui

Berasategui (nº 35)

andre

Amb André Chiang (nº 46) al seu restaurant de Singapore

Amb Richard Ekkebus al Amber, Hong Kong (nº7 Asia 2018)

shapeimage_80shapeimage_79

Jasean Alija – Nerua (nº 68)

2016_10_03-iphone_2309-quay-blog

QUAY, Sidney (nº 58) Oct 6th 2016. El xef era a Donostia a la Gastronomika

daniel-71

Daniel (nº71) New York, USA

ATALA SAO IMG_6256

Alex Altala (nº 16) D.O.M.

Bombana – Otto e Mezzo (nº13 Asia 2018)

tae-hwan-ryu-2r

Tae Hwan Ryu at Ryunique, Seoul (nº27 Asia 2016)

SUHRING, Bangkok (nº4 Asia 2017)

img_1456

César Ramirez at “Chef’s Table At Brookliyn Fare” (nº81) no l’hi veig més recorregut.

elewen-madisson-park-a-blog

Eleven Madison Park (nº3)  Overvalued

noma sol

Redzepi (nº 93), mai hi es. (siempre está de viaje)