World’s 50 Best Restaurants from “Restaurant Magazine”
Toni, moderador, escolta amb atenció Joan (nº 1), que està magnífic. The Alimentaria Experience, GSR
Subijana i Escribà
Massimo B. (nº 3) (JAMÁS ha sido realmente un nº1)
Mirazur. Menton France. (nº4)
Exevarri (nº 6). Aquí guarda el seu preuat secret de les angules a la brassa – L’estri secret em tapa la cara.
Andoni Luis Aduriz, llegó a (nº 6), ahora en lento declive, acompañado de dos nº 1.
Narisawa. Tokyo (nº8) también en lento declive ahora (nº22).
Juan Mari hauría de continuar sent (nº 8). Amb una Damm a la mà, bodega 1900.
Eduard Xatruch – Disfrutar (nº 16) Biggest jump up.
L’Amic Gastón (nº 14->39) explicant-me per qué no ens va rebre quan varem visitar el seu restaurant a Lima. (No anavem amb la companyia adecuada)
Eneko (nº 26) Azurmendi Larrabetzu
Nihonryori RyuGin (nº 29)
Berasategui (nº 35)
Septime, one of the best, was the (nº35) now it is (nº40). District 11 (Bastille).
Cheapest restaurant in the list (42€ Menu). We didn’t see the name of the restaurant in the facade.
Amb André Chiang (nº 46) al seu restaurant de Singapore
Astrance (nº 52) menú quadriculat i fan esperar una mica massa.
Amb Richard Ekkebus al Amber, Hong Kong (nº7 Asia 2018)
Jasean Alija – Nerua (nº57) al 2018
Jasean Alija – Nerua quan era el (nº 68)
QUAY, Sidney (nº 58) Oct 6th 2016. El xef era a Donostia a la Gastronomika
Daniel (nº71) New York, USA
Alex Altala (nº 16) D.O.M. Actualmente el (nº30) quizás más ajustado a la realidad.
Bombana – Otto e Mezzo (nº13 Asia 2018)
Tae Hwan Ryu at Ryunique, Seoul (nº27 Asia 2016)
SUHRING, Bangkok (nº4 Asia 2017)
César Ramirez at “Chef’s Table At Brookliyn Fare” (nº81) no l’hi veig més recorregut.
Eleven Madison Park (nº3) Overvalued. Now (nº4) and probably going down.
Redzepi (nº 93), mai hi es. (siempre está de viaje) Trasladado a nuevo local.