50 best

World’s 50 Best Restaurants from “Restaurant Magazine”

JOAN ROCA

Toni, moderador, escolta amb atenció Joan (nº 1), que està magnífic. The Alimentaria Experience, GSR

SUBIJANA

Subijana i Escribà

MASSIMO BOTURA

Massimo B. (nº 3)

Mirazur. Menton France. (nº4)

TONI E JR ROSER IMG_1092

Andoni Luis Aduriz (nº 6) acompanyat de dos nº 1

shapeimage_83

Exevarri (nº 6). Aquí guarda el seu preuat secret de les angules a la brassa – L’estri secret em tapa la cara.

narisava (3)

Narisawa. Tokyo (nº8)

DSC_2272

Juan Mari (nº 8) amb una Damm a la mà bodega 1900

MI ACURIO

L’Amic Gastón (nº 14) explicant-me per qué no ens va rebre quan varem visitar el seu restaurant a Lima. (No anavem amb la companya adecuada)

ENEKO 26 Azurmendi Larrabetzu

Eneko (nº 26) Azurmendi Larrabetzu

a la puerta de ruy gin IMG_4761

Nihonryori RyuGin (nº 29)

berasategui

Berasategui (nº 35)

andre

Amb André Chiang (nº 46) al seu restaurant de Singapore

shapeimage_80shapeimage_79

Jasean Alija – Nerua (nº 68)

2016_10_03-iphone_2309-quay-blog

QUAY, Sidney (nº 58) Oct 6th 2016. El xef era a Donostia a la Gastronomika

daniel-71

Daniel (nº71) New York, USA

ATALA SAO IMG_6256

Alex Altala (nº 16) D.O.M.

tae-hwan-ryu-2r

Tae Hwan Ryu at Ryunique, Seoul (nº27 Asia)

img_1456

César Ramirez at “Chef’s Table At Brookliyn Fare” (nº81) no l’hi veig més recorregut.

elewen-madisson-park-a-blog

Eleven Madison Park (nº3)  Overvalued

noma sol

Redzepi (nº 93), mai hi es. (siempre está de viaje)