50 best

World’s 50 Best Restaurants from “Restaurant Magazine”

JOAN ROCA

Joan (nº 1) per sempre.


Mirazur. Menton France. (2019 es nº1 i hem pogut fer-nos la foto amb la seva muller.)

Mirazur. Menton France. (2017 era nº4) Pero no hi era.

shapeimage_83

Exevarri 2019 (nº 3, ascenso imparable). Aquí guarda el seu preuat secret de les angules a la brassa – L’estri secret em tapa la cara.

TONI E JR ROSER IMG_1092

Andoni Luis Aduriz, llegó a (nº 6), ahora en lento declive, acompañado de dos nº 1.

Arpège, Allain Passard (nº 8) Mejor que alguno de los que figuran por delante.

Eduard Xatruch – Disfrutar (nº 9) Biggest jump up from nº 16.

narisava (3)

Narisawa. Tokyo (nº8) también en lento declive ahora (nº22).Yoshihiro Narisawa, 2019 aparentemente estabilizado en el nº22.  Mucho mejor RyuGin.

DSC_2272

Juan Mari hauría de continuar sent (nº 8). Amb una Damm a la mà, bodega 1900.

Elena digna sucesora.

Elkano, Aitor Arregui (nº 22)

 Tickets volador amb Albert Adriá hores abans anomenat nº 20.

ALCHEMIST COPENHAGEN Nº5

Dels quatre grans visitats consecutivament l’última setmana a Copenhaguen, dos amb dues i dos amb les tres, possiblement Alkemist és el millor, en té dues però és clar aspirant al màxim, moltes vegades són millor els aspirants que els consagrats apoltronats.La cadència del servei és perfecte amb 80 grans professionals treballant per 52 comensals.La distribució de cada una de les tres sales visitades successivament per aperitius, dinar i postres optimitza el gaudi dels 52 privilegiats.Podeu veure a la última foto un planell amb l’estructura de taules i seients, es fa pales la planta vs la disposició de servei, marcant amb els seus noms les persones assignades al servei de cada comensal.Tot funciona com un rellotge gràcies a una plantilla perfectament enquadrada, motivada i suficient.

Bernandin (nº 36). Eric Ripert the king in the city, picture with some of the best. (We can see numbers 20 and Jose Andrés, Amex icon award)

Enrico Crippa, Piazza Duomo (Cerreto nº29)

Ceretto, Cappella di Sol LeWitt e David Tremlett.

FRANTZEN STOCKHOLM Nº30

Frantzen a Stockolm, el millor escandinau? Es una casa solida i adequadament estructurada per una actuació seriosa amb servei impecable.

ENEKO 26 Azurmendi Larrabetzu

Eneko (2019 climb to nº 14, “Westholme highest climber award”) (He was nº 26) Azurmendi Larrabetzu.

a la puerta de ruy gin IMG_4761

Nihonryori RyuGin (Era nº 29)

Nihonryori RyuGin (2019 Ha caido al nº 62, pero en mi opinion ha mejorado, ahora en su nueva sede) berasategui

Berasategui (Era nº 35. 2019 ha caido hasta nº87. Lastima!)

KADEAU COPENHAGEN Nº91
Kadeau, es el millor escandinau? Passada una setmana seguint un programa amb àpats diaris, majoritàriament celebrats a triestrellats, establiments emblemàtics altament reconeguts a tots els rankings, inclòs el famós NOMA, visitat per tercera vegada el 2023, el millor menú batejat “forest game” va ser el de Gener ultim, esperem que dijous vinent ho superin tot trencant tots els esquemas. Numero 1, ha estat Kadeau, segons opinió majoritària, que no necessariament es la meva, es la ponderada d’una dotzena llarga de fodiees globals, procedents de tots els continents, amb els que he compartit taula. Mesa que no manteles, que la modernidad y el diseño nórdico ya han descartado de forma total.

Septime, one of the best, was the (nº35) now it is (nº15). District 11 (Bastille).

Cheapest restaurant in the list (42€ Menu). We didn’t see the name of the restaurant in the facade.

andre

Amb André Chiang (nº 46) al seu restaurant de Singapore

Astrance (nº 52) menú quadriculat i fan esperar una mica massa.

Maaemo (nº 55) Deberia subir y no bajar.

Amb Richard Ekkebus al Amber, Hong Kong (nº7 Asia 2018)

Jasean Alija – Nerua (nº 52) al 2019. En ascenso imparable. (nº57) al 2018.

shapeimage_80shapeimage_79

Jasean Alija – Nerua  quan era el (nº 68)

Diverxo, David Muñoz (nº 75)MI ACURIO

L’Amic Gastón (nº 14 -> 39 -> 67 (2019)) explicant-me per qué no ens va rebre quan varem visitar el seu restaurant a Lima. (No anavem amb la companyia adecuada)

2016_10_03-iphone_2309-quay-blog

QUAY, Sidney (nº 58) Oct 6th 2016. El xef era a Donostia a la Gastronomika

Florilège (nº63) Hiroyasu Kawate’s

daniel-71

Daniel (nº71) New York, USA

ATALA SAO IMG_6256

Alex Altala (nº 16) D.O.M. Actualmente el (nº30) quizás más ajustado a la realidad.

Bombana – Otto e Mezzo (nº13 Asia 2018)

tae-hwan-ryu-2r

Tae Hwan Ryu at Ryunique, Seoul (nº27 Asia 2016)

SUHRING, Bangkok (nº4 Asia 2017)

img_1456

César Ramirez at “Chef’s Table At Brookliyn Fare” (nº81) no l’hi veig més recorregut.

elewen-madisson-park-a-blog

Eleven Madison Park (nº3) Overvalued. Now (nº4) and probably going down.

Amber (nº102), Richard Ekkebus de vacances a la Gironde

MASSIMO BOTURA

Massimo Bottura. (JAMÁS ha sido realmente un nº1) Osteria Franzescana

Osteria Francescana o especulativa?

Fäviken (nº 68), Magnus Nilsson. Ha tirado la toalla, renunciando a un futuro prometedor y a un lugar de ensueño.

noma sol

Redzepi (nº 93), mai hi es. (siempre está de viaje) Antigua sede año 2015

Trasladado a nuevo local. Sede 2019