Best friends in the kitchen

Best friends in the kitchen & the most well-known in the conference room.

Sebastien Bras a le SUQUET a Laguiole Le meilleur plat de fromage.abalone pekin

Avalone king size. The biggest I have ever seen!

Gastronomia, musica i esport.

Recordo quan un pollastre era un pollastre, avui molta gent es pensa que menja pollastre però realment casi tot el que trobem al mercat com a tal no té res a veure amb aquell de quant era petit, és casi una espècie animal diferent.

Els anys cinquanta la bíblia gastronòmica  per la cuina de les cases particulars a Barcelona era el llibre de Rondissoni, aquest cuiner d’origen italià va influir sobre gran part de la generació de postguerra. Les seves receptes eren impecables però terriblement “lights”, basades amb la salsa bechamel e ingredients clàssics

Andorra Taste

ANDORRA TASTE. 2022 IX 15. MICHEL BRAS. Benjamín Lana, VOCENTO. Toni Massanes Fundació ALICIA. Govern Andorrá.

P1100189

gaiig sta a retallatP1040123

Carles Gaig

Amb el bon amic Carles Treballem per recuperar fórmules ancestrals dels recetaris històrics que son a l’origen de la cuina clàsica. Rarament presents als menus dels nostres restaurants.
To prepare and promote ancestral recipes from historic recipe books, currently not included in regular menus.

El meu objectiu essencial és la preservació d’especies prohibides o en perill d’extinció.

Posant especial atenció a les aus.

Ruscalleda Roser a cal Nandu

Amb la Roser Torras que va organitzar la cel·lebració del 20é aniversari de Can Jubany.

img_amb-pere-duran-2555

Amb Pere Duran al sopar inaugural del Mextizo.

HEART IBZ – Pol Perelló & Rafa Zafra – Kings of the night

One of the strongest Cheff arround the world.

Disfrutar i Compartir llibres “CANAILLE”

img-20111124-00163

Els expertíssims Tana Collados i Toni Massanes al Ritz 2012.

gala-michelin-2017

Gala Michelin 2017 a mas Marroch.

shapeimage_85shapeimage_26

El gran Oriol Rovira i en Vador.SUBIJANA

Subijana i Escribà

P1070521

PORK …boig per tu

Amb el cap del “pork” del Rovira abans de cruspir-nos-el

Marc Miró, la llotja, Ametlla de mar. El gran expert de la tonyina Barceló.

kobe miIMG_5059

Devant la meva llengua una fina llesca de llengua de Kobe Wagyu

cap bou caelis (1)

Membres de la taula directiva de la academia catalana de gastronomia amb el Romain al Caelis

3 rocas al salo de 100

Excepcionalment, s’han aplegat els tres per honorar sa mare

ferran boqueria re encuadrat P1040181

Ferran coopresidint reunió de la “ACG” a l’aula de la Boqueria

familia ishida al completo IMG_4843

Hiroyoshi Hishida grandmaster of all great

RUSCA MI BOLI P1390410

Presentació de la Sra. Carme Ruscalleda

En nom de la “ACG”., he d’agrair a l’”IEC” aquesta oportunitat de presentar a la Sra. Carme Ruscalleda, q’ha tingut l’amabilitat d’acompanyar-nos avui per donar forma i contingut a aquest acte que serveix de cloenda al seminari “La Cuina Catalana a la Cruïlla” celebrat el passat 9 de maig, aquí a la seu de l’”Institut”.

 

miele DSC_0069

Carles executa, Joan presideix amb Manel, que també és un gran cuiner.

AL BLOG 0031premis ACGGrans amics i del bon vi

Allain Passard, siempre cordial con su casaca roja, en el “jardin potagé” de son chateaux a Mesnils-sur-Iton-Buis-sur-Damville

grans a la boqueria

Boqueria: Gaig, ABO, Masó, Perrin

gaig nandu a elkano

Elkano a Getaria. Carles, Miquel, Xavi i Nandu.

MACARFI, Nandu y los hermanos Torres

amb jubany blog

Nandu Jubany

P1180152

Anna i Nandu, vestits de festa, retratats entre les Penyes Altes i la serra del Cadí.

Talking about food in the kitchen.

FREIXA RAMONP1070394

Podem donar fé de l’excelent rel·lació, sintonia i sinergies Freixa pare-fill. El pare li envia tot el pa que gasta i el fill els llenguados de 2Kg d’un subministrador secret.

IMG_4552

Quim Vila, el més gran dels vins, tanca l’acte.

Under the strong position of Xavi Pellicer all the experts, including the great Oriol Rovira and Mr Jornet senior, meet him at his new restaurant.

IMG_8525

Xavier Pellicer processa excel·lent producte en el seu CELERI. (Déntol de 8 Kg.)

shapeimage_4

El numero 1 del món i tri estel·lat (per la part que li toca) Josep Roca pren postres a “Els Casals” de l’Oriol Rovira a Sagàs. 

No es el primer tri estel·lat que he trobat menjant a “Els Casals”. No fa gaire i vaig coincidir amb la Carme Ruscalleda.

Aquest fet ens parla de l’interès que desperta aquest jove cuiner per part dels seus més il·lustres col·legues. Clar indicici de que la seva qualificació apunta a una trajectòria ascendent.

A destacar la important remodelació d’interiorisme obra de l’escultor Ernest Altés, que ha sabut adaptar-se perfectament a les particularitats de l’edifici.

Eugenio de Diego, habent estat puntal de la bullipedia, autor de “la cocina de la familia”, amb la seva super Josper a “A Pluma”.

Jordi Jacas, gran amic del Sandro, al seu “Molí de l’Escala” ha fet el càtering del casament d’en Musk.

senderens P1050300

Senderens reina a Paris (fora de la llista global que numera)

senderens illa mi

Amb nosaltres a Donostia i al Priorat. A l’Ebre va tastar el cava

georges blanc blog

Georges Blanc

BENOIT VIOLIER P1070653

┼ BENOÎT VIOLER

Restaurant de l’Hôtel de Ville  Crissier (Lausanne)

Gran passat i millor futur

shapeimage_45

Francis Paniego a la seva seu secundària del magnífic celler d’en Gehry

ABAC CRUZ

El mediàtic Jordi Cruz, a la seva cuina de l’Àbac a punt de saltar a la fortalesa de sant Julià de Ramis (Atempo).

jordi vila alkimia P1090718

Jordi Vila – Alkímia

ACURIO

Gastón Acurio mandando en Mandarin Oriental

Hoy ha alcanzado su etapa de esplendor.

Valor ascendent a l’estat. ANGEL Leon, el chef del mar ara foragitat del Mandarin Oriental del Passeig de Gràcia

jiro puerta IMG_4818

Jiro Ono

porta welingtonP1010473

A la porta de l’hotel, grans chef i dos “number one” un de la cuina i l’altre del volant.