50 best

World’s 50 Best Restaurants from “Restaurant Magazine”

JOAN ROCA

Joan (nº 1) per sempre.


Mirazur. Menton France. (2019 es nº1 i hem pogut fer-nos la foto amb la seva muller.)

Mirazur. Menton France. (2017 era nº4) Pero no hi era.

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Exevarri 2019 (nº 3, ascenso imparable). Aquí guarda el seu preuat secret de les angules a la brassa – L’estri secret em tapa la cara.

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Andoni Luis Aduriz, llegó a (nº 6), ahora en lento declive, acompañado de dos nº 1.

Arpège, Allain Passard (nº 8) Mejor que alguno de los que figuran por delante.

Eduard Xatruch – Disfrutar (nº 9) Biggest jump up from nº 16.

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Narisawa. Tokyo (nº8) también en lento declive ahora (nº22).Yoshihiro Narisawa, 2019 aparentemente estabilizado en el nº22.  Mucho mejor RyuGin.

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Juan Mari hauría de continuar sent (nº 8). Amb una Damm a la mà, bodega 1900.

Elena digna sucesora.

 Tickets volador amb Albert Adriá hores abans anomenat nº 20.

Bernandin (nº 36). Eric Ripert the king in the city, picture with some of the best. (We can see numbers 20 and Jose Andrés, Amex icon award)

Enrico Crippa, Piazza Duomo (Cerreto nº29)

Ceretto, Cappella di Sol LeWitt e David Tremlett.

Elkano, Aitor Arregui (nº 30)

ENEKO 26 Azurmendi Larrabetzu

Eneko (2019 climb to nº 14, “Westholme highest climber award”) (He was nº 26) Azurmendi Larrabetzu.

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Nihonryori RyuGin (Era nº 29)

Nihonryori RyuGin (2019 Ha caido al nº 62, pero en mi opinion ha mejorado, ahora en su nueva sede) berasategui

Berasategui (Era nº 35. 2019 ha caido hasta nº87. Lastima!)

Septime, one of the best, was the (nº35) now it is (nº15). District 11 (Bastille).

Cheapest restaurant in the list (42€ Menu). We didn’t see the name of the restaurant in the facade.

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Amb André Chiang (nº 46) al seu restaurant de Singapore

Astrance (nº 52) menú quadriculat i fan esperar una mica massa.

Maaemo (nº 55) Deberia subir y no bajar.

Amb Richard Ekkebus al Amber, Hong Kong (nº7 Asia 2018)

Jasean Alija – Nerua (nº 52) al 2019. En ascenso imparable. (nº57) al 2018.

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Jasean Alija – Nerua  quan era el (nº 68)

Diverxo, David Muñoz (nº 75)MI ACURIO

L’Amic Gastón (nº 14 -> 39 -> 67 (2019)) explicant-me per qué no ens va rebre quan varem visitar el seu restaurant a Lima. (No anavem amb la companyia adecuada)

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QUAY, Sidney (nº 58) Oct 6th 2016. El xef era a Donostia a la Gastronomika

Florilège (nº63) Hiroyasu Kawate’s

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Daniel (nº71) New York, USA

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Alex Altala (nº 16) D.O.M. Actualmente el (nº30) quizás más ajustado a la realidad.

Bombana – Otto e Mezzo (nº13 Asia 2018)

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Tae Hwan Ryu at Ryunique, Seoul (nº27 Asia 2016)

SUHRING, Bangkok (nº4 Asia 2017)

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César Ramirez at “Chef’s Table At Brookliyn Fare” (nº81) no l’hi veig més recorregut.

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Eleven Madison Park (nº3) Overvalued. Now (nº4) and probably going down.

Amber (nº102), Richard Ekkebus de vacances a la Gironde

MASSIMO BOTURA

Massimo Bottura. (JAMÁS ha sido realmente un nº1) Osteria Franzescana

Osteria Francescana o especulativa?

Fäviken (nº 68), Magnus Nilsson. Ha tirado la toalla, renunciando a un futuro prometedor y a un lugar de ensueño.

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Redzepi (nº 93), mai hi es. (siempre está de viaje) Antigua sede año 2015

Trasladado a nuevo local. Sede 2019