FERRAN a COLUMBIA. NYC.

Ferran és increiblement  pencaire, la setmana que va presentar el concurs de creativitat de “Bulli Fundation” va ser a “ESADE”, “London School of Economics”, Harward i Berkley. Al llarg de 7 dies va presentar a les 5 universitats més prestigioses del mon. Se’l veia cansat de tan viatjar, pero feliç i ple d’il-lusió.

shapeimage_6

L’ha acompanyat l’eminent publicista Llus Cuesta, a la foto a l’esquerra de Ferran. Lluís ens confirma que va triunfar estrepitosament  a tot arreu. Ferran sempre queda molt bé. Es brillant  i segur.  Va realment sobrat. Lluís Cuesta, que l’ha acompanyat  tota la setmana,  ens confessa que ha  sigut una verdadera marató.

El més difícil per Ferran, des de que fa quasi  2 anys va anunciar que Bulli  tancava, es que la gent entengui que ja no és un chef. La seva figura és més comparable a Dalí, Picasso o fins i tot Einsten que a qualsevol altre ex company de professió. No entendre quina era la situació  real va ser el gran error d’aquell malaurat chef.

Li van preguntar de Basque i Alicia:

Considera  que presidint les dues pot  ajudar-nos a tots.

Basque, ni que tinguin més diners, està  condemnat  a col-laborar amb l’original -Alícia-

Toni  Massanes, director d’Alicia, és qui té la fórmula secreta. Ell com Ferran sempre ha compartit  tota la informació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *